Lediga tjänster

Trans El Matic AB är en av de mest erfarna svenska leverantörerna av kundanpassade apparatskåp, såväl som el-centraler och lågspänningsställverk. Företaget startade redan 1979, idag är vi ett 30-tal anställda och omsätter c:a 50 miljoner. All tillverkning sker i Jönköping. För mer info om företaget www.transelmatic.se     http://www.sebroschyr.se/transelmatic/WebView/

Vi märker av ett ökat förtroende och därmed en växande efterfrågan från både befintliga och nya kunder och behöver därför förstärka vår organisation.
Vi kommer själva att arbeta med löpande urval och intervjuer, dvs helt utan extern rekryterare, så välkommen med din ansökan snarast till ansok@transelmatic.se , vi ser gärna kvinnliga sökande!

Frågor kring tjänsterna besvaras av Robert 076-6778042 eller Hans 070-7776423.

 

 

 

Projektledare/Konstruktör apparatskåp

Vi söker Dig som har minst el-utbildning på gymnasienivå, god PC vana samt erfarenhet av autocad eller andra cad baserade ritprogram. God systemförståelse och vana vid att läsa och tolka programhandlingar är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetsuppgifterna innehåller allt från kundkontakt, konstruktion och kalkyl, till projektledning av produktionen. Tjänsten är team orienterad och i nuvarande team ingår mycket erfarna och rutinerade kollegor, uppgifternas lösande sker till allra största del i våra moderna lokaler i Jönköping, men även en del besök hos våra kunder ingår.

Som person har du några års erfarenhet från branschen och är noggrann och affärsinriktad. Du har lätt att samarbeta i ett positivt team och är ödmjuk inför nya utmaningar och har ett stort ordningssinne. Du är lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet och detaljer. Du är van att arbeta självständigt och att ta eget ansvar. Du erbjuds möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en god och modern arbetsmiljö och att arbeta i nära samarbete med såväl stora internationella kunder som mindre regionala.


 

 
Trans El Matic

Hela vägen från första kontakt
till godkänd leverans!